Ingatlanhitel felvétel lépései, folyamata

Az alábbiakban az ingatlan vásárlás mentetét követheti nyomon a vásárló szemszögéből. Az egyes lépésekre kattintva bővebb leírást kap a teendőkről.

 1. 1. Tájékozódjon lehetőségeiről szakembereinknél.
 2. 2. Válassza ki az Önnek megfelelő ajánlatot és töltse ki a dokumentumokat.
 3. 3. Nyújtsa be kölcsönkérelmét.
 4. 4. Kölcsönkérelme elbírálásra kerül, melyről tájékoztatást kap.
 5. 5. A kölcsönösszeg bankszámlájára kerül.

A fenti lépések bővebben

 1. Keresse fel szakembereinket telefonon, akik egy rövid egyeztetést követően akár személyesen is állnak rendelkezésre. A személyes találkozó alkalmával lehetősége nyílik, hogy tájékozódjon a lehetőségeiről, a feltételekről és az Ön számára aktuális ajánlatokról.
  » Vissza a listához
 2. Tanácsadónk segítségével válassza ki azt a bankot, illetve ajánlatot, amely az Ön szükségleteinek és pénztárcájának leginkább megfelel. Ezt követően kollégánk segít eligazodni a papírmunkában és elkéri/beszerzi a szükséges csatolandó dokumentumokat.
  » Vissza a listához
 3. Kollégánk átnézi hitelkérelmét és a csatolt dokumentumokat, majd – miután meggyőződött azok hiánytalanságáról - továbbítja kérelmét a pénzintézet felé.
  » Vissza a listához
 4. Miután benyújtotta hitelkérelmét nincs más dolga, mint megvárni a néhány napos (bankonként eltérő időt igénylő) elbírálási folyamatot. Amennyiben hitelkérelmét elfogadták kollégánk közreműködésével Ön megkötheti a kölcsönszerződést.
  » Vissza a listához
 5. A pénzintézet folyósítja az összeget az Ön által megjelölt bankszámlára.
  » Vissza a listához