Ingatlanhitel magánszemélyeknek

Olyan hitelügyintézést biztosítunk az ország bármely területén, mely során szakembereink a piac valamennyi banki ajánlatát megversenyeztetik és az Ön igényeinek, pénztárcájának megfelelően szűrik.

Kiknek és miben tudunk segíteni?

Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt szolgálunk hitelezéssel kapcsolatos általános információkkal valamint piacfüggetlen szakembereink segítségével teljes körű hitelügyintézéssel:

  • hitelfelvétel lakásvásárláshoz, építéshez, felújításhoz, beruházáshoz
  • hiteloptimalizálás: már meglévő hitelét kedvezőbbé tesszük az Ön számára, pl. csökkentjük jelenlegi hitelének törlesztőrészleteit, futamidejét, stb.
Céges beruházásokkal, projektekkel kapcsolatos hitelügyintézéshez kattintson ide, magánszemélyként kérjük, olvasson tovább.

Mennyibe kerül ez Önnek?

Hitelügyintézésünk során ingyenes, szakmai tanácsadást és díjmentes ajánlatkérést biztosítunk az Ön számára. Ez azt jelenti, hogy lehetőségeit költségek nélkül megismerheti, illetve konkrét számokat kaphat az Ön által kiválasztott hitelről (törlesztőrészlet, futamidő, kamat, jutalék, egyéb költségek, stb).

Mely bankok ajánlataiból dolgozunk?

Igényeitől és lehetőségeitől függően Ön több, mint 30, a hazai piac összes jelentős bankjának kínálatából ajánlatot kaphat.

Miért válasszon minket?

Szakembereink minden esetben az Ön megbízásából dolgoznak, javadalmazásuk független attól, hogy Ön mely pénzintézet ajánlatát választja. Így biztos lehet abban, hogy a hitelfelvétel során az Ön érdekeinek legmegfelelőbb ajánlatot kapja.

Keressen bizalommal:
info@hazak-ingatlanok.hu