Eladó prémium kategóriás lakás a belvárosban

Debrecen lüktető belvárosában lelt otthonra ez az egyedülálló, prémium kategóriás ingatlanokat felsorakoztató fejlesztés. A táblabíróság közvetlen közelében elhelyezkedő, egyedi műszaki megoldásokkal büszkélkedő, értékálló ingatlanok már építés alatt állnak.

Az Arany Residence elhelyezkedése figyelemre méltó: a városközpont közvetlen közelében, a Halköztől és a Kossuth tértől karnyújtásnyira, dinamikusan fejlődő környezetben található a projekt. A centrum közelségének köszönhetően a környék infrastruktúrája valóban minden igényt kielégít. A helyszín autóval és tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető, és valódi szabadságot jelent, hogy megannyi üzlet, bevásárlóközpont, áruház, étterem és kávézó néhány perc sétával is megközelíthető.

A projektet gondosan kidolgozott műszaki tartalma a prémium kategóriába emeli. A tervezés és kivitelezés fókuszában az ingatlanok értékállósága áll, melyet korszerű műszaki megoldásokkal és minőségi anyaghasználattal kíván elérni a beruházó. Az épületek fűtését rendkívül gazdaságos üzemű központi távhő megoldás biztosítja, lakásonként egyedi mérővel és szabályzással. A tetőre szerelt napelemek kiegészítő áramforrást biztosítanak, mely a társasház közös rezsiköltségeit majdnem teljes mértékben fedezi. A lakáselválasztó falazat fokozot hangszigeteléssel rendelkeznek, melynek köszönhetően jelentős mértékben kiszűrhető a lakások közötti áthallás. További korszerű megoldások még: távirányítású alumínium redőnyök, lehúzható rendszerű szúnyogháló, padlófűtés, beépített klímaberendezés, víz távvezérlésű elzárása/nyitása, ingyenes burkolattervezés.

A társasház 4. emeletén 114 nm-es, nappali + 3 szobás lakás hatalmas gardróbbal és egy 4 nm-es loggiával eladó.

Ha értékálló ingatlanba fektetné a pénzét, szeretne magas minőségű lakóházban otthonra találni és fontos Önnek a belváros közelsége, ne késlekedjen, hívjon minket!

Referencia szám: LK444829

Érdeklődni lehet

(30) 749-8831, Lévainé Julika

Ajánlja az ingatlant ismerőseinek
E-mail címek
Üzenet
Az üzenetben automatikusan megjelenik az ingatlan linkje.