Eladó új építésű családi ház Debrecen luxus lakóparkjában

Rendkívül elegáns családi házak kerülnek értékesítésre Debrecen kertvárosában épülő luxus színvonalú lakóparkban.

A lakóparkban még megvásárolható ez az A. lakástípusba tartozó családi ház 138 nm-es lakótérrel, 48 méteres terasszal. A ház 315 nm-es telken helyezkedik el, és egy 30 nm-es garázs tartozik hozzá.

Az épületek letisztult dizájnja a legkorszerűbb trendeket követi. Egyedülálló megjelenésével és precíz, minőségi kivitelezéssel a fejlesztés a prémium kategóriába sorolható. A stílushoz igazodva a teraszok, erkélyek üveg korlátot kapnak, a fehér és antracit színeket pedig a házat körülvevő zöldnövényes környezet egészíti ki. A lakásokban a radiátorok mellett padlófűtés gondoskodik a megfelelő kényelemről a mindennapokban.

Az idilli, családi házas környék az amerikai külvárosi hangulatot idézi, ideális környezet gyermekek felneveléséhez és a nyugodt mindennapokhoz. Ezzel egyidejűleg pedig a belváros is pillanatok alatt elérhető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A városi közlekedést a Füredi út és a Böszörményi út megközelíthetősége könnyíti meg, a hétköznapi bevásárlást pedig a környező hipermarketek, például az Auchan és a Stop Shop közelsége teszi gördülékennyé.

Ha szeretne bővebb információt kapni az ingatlanokkal kapcsolatban, keressen minket bármely elérhetőségünkön!

Referencia szám: HZ459128

Érdeklődni lehet

(30) 749-8831, Lévainé Julika

Ajánlja az ingatlant ismerőseinek
E-mail címek
Üzenet
Az üzenetben automatikusan megjelenik az ingatlan linkje.