Keresztesi utca

Eladásra kínálok Debrecen, Bihari kerti lakóövezetében akár két generáció részére alkalmas, három szintes családi házat a hozzátartozó garázzsal együtt. Az ingatlan 1986-ban épült a minőségi építőanyagokból, 2016-ban pedig jelentős gépészeti,és teljes műszaki felújításon esett át.
A földszinten található a mindig kellemes benapozottságú D-K-i fekvésű, terasz kapcsolattal rendelkező nappali élettér. Ezzel egy légtérben helyezkedik el az étkező, innen nyíló konyhával és kamrával. A szint ezen szintjén található egy hálószoba és fürdőszoba, külön mellékhelységgel.
A tetőtérben kerületek kialakításra a hálószobák a hozzá tartozó fürdőszobával. Szolgálja még az itt élők kényelmét egy utcára nyíló loggia, mely két szobából is megközelíthető.
A kert a mai igényeknek megfelelő,kezelhető mérettel rendelkezik, filagória, és elegendő zöld terület áll rendelkezésre. Továbbá egy félkomfortos, jó állapotú, de modernizálásra váró és lakhatóvá tehető épület is rendelkezésre áll a kert végében.
Az ingatlan kedvelt és csendes, egyirányú utcában található, a közelben üzletek, buszmegálló, gyógyszertár pár perces sétával megközelíthetőek.
Ajánlom nagycsaládosok, vagy összeköltözők számára, ugyanis tágas tereinek, szobáinak köszönhetően kényelmes otthonává válhat egy nyüzsgő család számára.
Részletes információkért, pontos paraméterekért, illetve megtekintés céljából kérem hívjon bizalommal!
Kereső ügyfeleink részére minden szolgáltatásunk ingyenes.

41500000 Ft

Referencia szám: HZ458540

Érdeklődni lehet

06-20-289-1907, Szűcsné Lövei Angéla

Ajánlja az ingatlant ismerőseinek
E-mail címek
Üzenet
Az üzenetben automatikusan megjelenik az ingatlan linkje.